Já bych to auto podle zpracování tipoval na větší měřítko. To okolí je velmi realistické, celkově to má silnou atmosféru. Bude se to pěkně vyjímat v vitrínce.
Děkuji všem za ohlasy, jsem rád, že se líbí. To Tety: tyhle 72 se staví dobře, třeba kabina s nástavbou jsou vylisovány v jednom kuse. Má to ocelové osičky kol, takže se s tím dá jezdit jako s angličákem a gumové pneumatiky. Ovšem detaily jsou zjednodušené nebo hrubé, některé tedy. V měřítku 1/43 mají opravdu kovové kabiny, korby, nebo podvozky. Koukni na automodels.cz, tam mají jednotlivé modely rozfocené na díly.
Děkuji... No odřezal jsem jen kapotu a jedny dveře. On ten interier je opravdu minimalistický, i když jsem ho malinko vylepšil. Nejhorší jsou okna tloušťky pancíře těžkého tanku. I proto jsou ty jedny dveře jen pootevřené. Nejvíc práce jsem měl s vyříznutí zadních prosklených dvířek a vytvoření interiéru. Tam nebylo nic, tak je vnitřek vyrobený z destiček a výbava z různých zbytků. Ale dalo by se na nástavbě otevřít kdeco. Celkově to ovšem nebylo zas tolik práce, spíš jsem si chtěl vyzkoušet vyšisovaný červený povrch. Mám ještě jiného hasičského Zila a chtěl bych ho udělat malinko jinak někdy v budoucnu.