Autobus se mi hrozně líbil, tenhle designový projekt ani do armády nepatřil. Proto jsem ho musel postavit Stavebnice je taková devadesátková. Bez tmelu to nejde, naštěstí to sedí jakž takž. Skla jsem lepil Ultra Glue od Ammo, aby perfektně sedla do výřezů, musel bych si s nimi hodně pohrát. Což se mi nechtělo. Kapota motoru - nevím, jak to slepit, aby sedla. Ono totiž není k čemu ji přilepit, konstrukce je nějaká divná, asi by se tam musely vlepovat plastové destičky nebo já nevím. A možná to tak má být, s tou škvírou. Dekály značek jsou moc velké, ale jiné, co by pasovaly, jsem neměl. Figurka řidiče je od ICM, je přiliš vysoká, tak tak se tam vešla. Nahradil jsem notek novým z 3D tisku. Prostě jsem to slepil, jak jsem uměl, aniž bych nad tím strávil mládí. Přes spoustu chyb jsem s výsledkem spokojený, nikdo jiný autobusy holt nedělá. Už se těším na další.
Přílohy
Naposledy upravil Bobanski dne 18 črc 2024, 21:32, celkově upraveno 1
Postavený už ho mám měsíc, jen se mi nedaří ho věrně nafotit. Ale počtvrté už nebudu... Stavebnice bez doplňků, vevnitř sedí řidič Korba nesedla ideálně, musel jsem ji i tak docela upravovat.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Já bych to chtěl taky umět Udělat na šedivce zaprášení je jednodušší, než na německé pískové nebo tříbarevce. Na světlé technice je to lepší zabahnit, kvůli kontrastům.