Děkuju kluci za komenty, strašně moc si toho vážím Mrzí mě že nedopadnul původní záměr s tímhle modelem....Rád bych si v budoucnosti udělal ještě "mariňáka", tak počkám jestli ho vydá K-plast. to Nuny - děkuju, ale Ty jsi byl první a to Ti nikdo neveme. Řada ocenění Tvojí D9 toho jsou jasným důkazem to Honza Pavlík - strašně jsem se do Pardubek těšil, ale o víkendu mám doma truhláře co nám bude montovat vestavný skříně a bude potřebovat abych mu s tím pomohl...tak musím tuhle skvělou akci vyměnit za klid v rodině
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"
Jeden hodně uspěchaný model který jsem narychlo dodělával na E-Day 2014. Původně jsem stavěl resin od Arma. Bohužel měl celou korbu do vrtule a absolutně bych nedohonil geometrii podvozku. Tak jsem si objednal stříkaný od Granu. Výborná stavebnice a perfektně do ní sednul motor a rakety z Arma. Protože jsem čekáním na Grana ztratil dost času a do E-Daye nezbývalo moc času, spoustu věcí jsem "ošulil" a bohužel na výsledku to je znát. Nejvíc mě mrzí imatrikulace kde ty Áčka jsou moc silný. Model by měl zobrazovat kořistní vozidlo které bylo zničené v průběhu Jom Kippurské války na Golanských výšinách.
Přílohy
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"