mirekcz píše:Ahoj mám problém s tavým model K5(E) Leopold 1/35, jaké měl zbarvení v Rusku.Moc děkuji muj SKYPE: mire.u.s.a
Michal.P píše:mirekcz píše:Ahoj mám problém s tavým model K5(E) Leopold 1/35, jaké měl zbarvení v Rusku.Moc děkuji muj SKYPE: mire.u.s.a
Tak teď prohlížím publikaci in action a narizil jsem na foto od Leningradu. Foto je samozřekmě čb a ne v dost dobré kvalitě. Ale vypadá to na šedou. Ale není to 100%.
martin69 píše:Pěkné,pěkné, gratuluji k dokončení, mám ho taky za sebou ve vitríně tak vím čím jsi prošel.Smekám před úpravou na verzi "D", na to jsem sílu neměl, je to originální, ale , tady je to velké ale....Trumpeta dělá verzi "C" a ta se od déčka lišila i umístěním ovládacího panelu na boku mostu a umístěním zaměřovače, navíc nápis "Leopold" neslo jen jedno jediné dělo s výrobním číslem 919219 a to bylo ve verci "C". Záměna strojovny nebyla možná bo nenavazovaly kolejnice na muniční vozík. Škoda super provedení, to jo , jen to chtělo dotáhnout do konce se vším všudy..... Promiň ale K5 je moje srdeční záležitost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků