Díky... Mariane...já už doma mikrovlnku mám. ..Tigra 1/16 fakt nemusím To bych neměl kam dát.
Miloši hold to musí odsejpat, neni čas....stárnou mi strašně děti Já mám úplně jiné pořadí. Modely jsou udělaný všechny stejně, ale z této várky se mi nejvíc líbí KT Henschel, Prototyp, Berge a nakonec KT Porsche.
Jindro deštníková anténa je z leptu Extratech na Panther, Jagdpanther.Než ji dělat, tak ji za 80,- Kč koupim a zbydou mi lepty na Panthera, kterých mám ještě 8 ve skříni
Tomáši dík...no přidat myslíš...tak jó Je Rok Tygra, tak hold jedu Tigery...pak zas budou Hummery v létě, ale neboj budu dělat i jiné kusy jako třeba T 44, T 59, T 55 , T 62, SKOT, BVP atd. Na všem se pracuje, jen ta rychlost je neuspokojivá jak píšeš.
Pěkný Jene, moc, ale nic pro mě, jsou to náckové. Ať ti to staví. Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Dávám 10 bodů z desíti . Ta rychlost s kterou stavíš modely je bezkonkurenční. A stejně jako Roman V se těším zase na nějakou modernu . Jo a dvacet modelů za měsím stačí