Ta T-44 je z 2. světové? Já myslel, že až z 2. "osvobození" v 56 nebo od okupačních jednotek. Všude se uvádí, že do Velké vlastenecké války již nezasáhly, i když by to vzhledem k době výroby teoreticky stihnout mohly.
Za druhé světové mi není známo jejich použití, ale již se vyráběly. Stejný případ jako IS 3.Nechce se mi louskat azbuku....co jsem se dočetl, tak byly ve stavu armády až do 1970. Já budu dělat poválečnou z nasazení v roce 1956 v Maďarsku dle této fotky. Počítám, že příští volno ji uvidíš v Rozestavěno...pokud vše půjde jak má a bude čas.
Honzo, pěkný, jako vždy... Co všechno obsahuje ten tvuj opravnej set? Byla by možnost mi dva setíky rezervovat? Časem se chystám na T-55 odkudsi (podle fotky) a taky na T-54 ČSLA. Ta T-44 vypadá dost zajímavě... Já pro změnu makám na UAZu 469 (MAC)
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Vláďo dík...v setu je vše potřebné na opravu T 54/55 od Trumpeteru a PST. Set ti rezervuju hned, nebude se obnovovat forma a tudíš se nebude dát sehnat. Model na fotce je PST, ale na Trumpetu jde též viz foto mé T 54 zde.
Super. Dík moc. Na jaký soutěže letos ještě pojedeš, že bych si to vyzved tam. Já pojedu určitě Novou Paku, Plzeň a Křivonosku, ale přemejšlim ještě o Brně.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________