Tak změna ted' přemejšlím možná že mám doma nějakej kus (nejspíš by byl 1 z Hamra Revell, 1 z M113 Italeri a možná 1 z Abramse Revell nebo Dragon) takže by se dostalo i na Travise Ale sem na intru a na vrakoviště se teda podívám nejdřív o víkendu.
tak to by bylo výborný,a kdybys měl,tak co bys za to chtěl? to travis:nezbyl ti díl na uchycení toho půlpalcu co máš natom hamrovy (military police)myslím ten co se dáva na tu střechu,jako by ta točna
Přílohy
my bike , my freedom
Tatí, můžu jít ba rappovej koncert,stojí to pajcku. Zapomeň! A když si koupím lístek sám? Zapař si !
Nic bych za ně nechtěl snad jen adresu abych je mohl poslat, ale to až po víkendu. A nějak musím vymyslet jak je zabalit asi vyrobím minikrabičku a dám to jen do obálky.
No těch guntrucků mám víc: M988 Humveeho mám rozdělaného do podoby, v jaké ho nabízí Academka v 1/35 (foto níže). Stav k dokončení tak 50% Dalšího Hummera od Dragonu mám hotovýho. Teď Dragon vydal dalšího hummera guntrucka společně se zaplachtovaným humrem, konkrétní číslo nevím - ten je ještě v krabičce.
Ty dva guntrucky o kterých jsem mluvil je M 977 Oshkosh - tj klasický 8 kolový náklaďák opancéřovaný do podoby, v jaké jezdil v Íráku (viz fotka níže). Ten druhý je další náklaďák, tentokráte M35 z Namu v podobě Sopwith Camel.
MODELMRAK: Hele, to střeliště jsem našel.
Přílohy
Academy 1/35
Dragon 1/72 - hotovo
Tenhle šmudla je v krabičce
tohle je ten Oshkosh
Tohle sice není přesně Sopwith Camel, ale takhle nějak to bude vypadat.