Ak by si šiel do publikovania bola by to paráda určite na tom nezbohatneš ale pre iných by mohla byť prínosom a ak by si každý model obohatil aj o tech. informácie bola by to super studnica pre tých čo by si chceli postaviť neakú antenku
Konečně jsem dodělal všechny nenabarvené modely. Letos jich je dokončených zatím 29, takže do Brna pojede 84 modelů (+ nějaké rozestavěné). Nové kousky sem začnu postupně dávat. Nejdříve třeba dvě osmikolky - Sd.Kfz. 263 a Sd.Kfz. 232. Obě jsou od Rodenu a mají plechy od Extratechu + jako vždy drátěné antény apod.
Úplné novinky, tj. modely koupené letos v Mošoni nechám na zítřek a hodím sem jednoho již dříve slepeného Itala - Tipo E393N R.A. (Regia Aeronautica) - Telefunken E 393N od Italian Kits. Naprosto fantastická stavebnice. Kdo se bojí resinů, ať si koupí toto a změní názor.
Pokračuje další hakl (všechny tři dnešní modely jsem kupoval letos v Mošoni, takže se ve skříni moc neohřály). Sd.Kfz.253 od S-Model. Jednoduchá stavebnice. Mimo jsou kola (předělal jsem je) a taky průzory (ty jsem se opravovat nedovážil). Doplnil jsem podle fotek to ostatní, jen nevím, co bylo v tom hrbu na zádi.
Na konec AB-41 ve velitelské úpravě (Italeri - Brach Model). Pěkná konverze, bohužel hlavní díl je nutné začišťovat a opravovat nýtování (je to stejné na všech modelech, co jsem viděl na fotkách).
A to je vše. Další "antény" až někdy na podzim.
Kdo chce vidět všechny antény pohromadě, tak asi poslední příležitost bude už za pár dní v Brně.
Balím do Brna. Asi je to naposledy, co beru celou sbírku. Jsem na hraně jak s autem, tak taky s nervy. Zatím jsem ulomil a musel opravovat jeden model.