Díky za ohlasy. Do Mošoně pár modelů beru, jen nevím, co vybrat.
Dnes přidám další tři modely. Začnu tím pro vás nudným modelem - PzBeoWg II. Základ je od Attacku doplněný o anténu. Nádherná stavebnice, jen jsem musel udělat jiný poklop a hlavně udělat detaily, které jsem před tím jak blbec obrousil.
Dalí model jsem dodělal před půl hodinou - Sd.Kfz.254. Tenhle stroj jsem vždycky hrozně chtěl. Koupil jsem ho vloni v Mošoni - Modelltrans. Krásná stavebnice. Jen jsem udělal pár dílů z plechu, pár detailů a anténu.
Dnes poslední model. Taková menší úchylka. P-5 (RL-5) na podvozku GAZ-63. Gaz-63 od MW. Kdo nadává na ACE nebo kritizuje nové stavebnice třeba od Kovozávodů, tak ať zkusí něco od MW. V podstatě z toho není použitelné bez kila tmelu a rašple vůbec nic. Já použil jen půl kabiny, rám a nápravy. Zbytek jsou plechy od Part (kabina) nebo novostavba. Po pravdě mám GAZy doma dva a po slepení toho prvního jsem říkal nikdy víc, ale červíček už hlodá a asi dopadne jeden ČSLA.
Tenhle radar je kopie britského, takže si ho dám ještě jednou, tentokrát na Chevroletu CMP.
Ano.... Jsi borec.... GAZ je vymazlenej...... (jako vždycky) Co Mošoň, jedeš? A máš nůši na ceny? Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.