Jo jindro smekám... od samého začátku bylo jasný že tenhle kousek bude SUPER a předpoklad se stal pravdou.. jen mě mrzí že nebudu na Proseku abych ho spatřil v celé kráse , snad ho vezmeš i jinam..
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Děkuji Vám za ohlasy, potěší a zvednou sebevědomí.. Další Téčko bys mohl vidět už brzy Lubane, je totiž hotové.... Nuny myslel jsem že pokecáme na Panter Cupu, Ještě bych chtěl jet minimálně do Plzně a do Nymburka. Třeba toho stihnu i víc...
Díkec za ohlasy... Další kousek je T55 od Trumpeteru představující upravený stroj z nedávného konfliktu v Libyi. Je to moje úprava, snažil jsem se podle fotek, bohužel něco jsem musel jen odhadovat. Využil jsem tzv." Pavlíkův opravný set" kolegy Honzy Pavlíka, který nejen že opravuje tvarové nedostatky Trumpeťáků, ale obsahuje i různé typy a druhy poklopů, což se mi velmi hodilo, páč mě to ušetřilo spoustu práce...
Dneska jsem koukal do Modeláře...článek pěknej. Musim být objektivní Jindro, když jsem shodu se vzorem vytknul i Martinovi. Proč tam nemáš Dšk a motorový prostor měl mít dekly....jinak povedené. Jak to zpívaj Tři sestry....reklama se udělá tak jako tak a lidi si to stejně koupěj
Děkuji... Vím o tom, Honzo. Jinej kulomet jsem neměl a deklů jsem si všiml až když jsi to vytknul Martinovi. To je holt provozní slepota, člověk se soustředí na jiné detaily a chybu jako prase přehlídne. Ale zase si nedělám nárok na shodu se vzorem, ještě se mi to snad nikdy nepovedlo. Jsem lajdák, no...Jak to říká Babica - nemáme-li limetku, dáme citron a když nemáme citron, dáme ocet...