Když se kouknu na ty tvoje modely a na to úžasný stavitelský tempo, tak si připadám jako nejneschopnější člověk na světě. Ale sou moc pěkný to se musí nechat.
Chybami se člověk učí. V tom případě jsem génius. Matěj Novotný
Však už jsem to Tomovi také říkal, že jeho neopakovatelný způsob modelaření je pro většinu modelářské obce silně demotivující. Výrobci a prodejci modelů a doplňků mají štěstí, že většina modelářů má lepení plastu, polyuretanu a leptů, jejich malování, stříkání, lakování atd..... tak silně pod kůží, že své depky nakonec překoná a něco si koupí.....a postaví. Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Mám pro vás dobrou zprávu. Dneska je to poslední středa s anténami a už budete mít klid a možnost soustředit se na jiné modely. Konečně jsem dodělal všechny modely, které byly ve stavu před povrchovkou a teď můžu konečně začít zase lepit. Protože je to na delší dobu naposledy tak sem hodím hned dva modely - Japončíky.
Nejdříve Type 97 Chi-Ha (early) od Dragonu. V podstatě čistá krabička. Model do sbírky.
Přílohy
Naposledy upravil hrdla dne 09 dub 2014, 21:49, celkově upraveno 2
Druhý Japončík je JGSDF 72-M12 Radar od Fujimi. Díky Vláďovi Muffovi jsem měl k dispozici jeden z prvních v Evropě. Úpravy drátkařské a hlavně vyplněné vnitřní strany dílů jako nádrž nebo kola.
Tímto zatím končím a děkuji všem, kteří tohle vlákno sledovali.
Krásna práca ako vždy... Neaké Fujimi mám doma aj ja ale sú to ešte 76-ky čiže už dosť staré modely, ale tieto ich nové veci sú parádne akurát škoda tej vyššej ceny a problém s dovozom. Sorry za off
To je dobře, konečně přestaneme mít depky (???) a začneme dělat. Ale jinak moc díky za inspiraci a příjemné pokoukání. Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
Tome ta Fujimi je naprostá bomba, krásnej náklaďák se super detailama , viděl jsem to rozestavěné a už tehdy to bylo super ale ta barva se ti moc povedla a na to jak říkáš že to neumíš....
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Konečně jsem zase něco nabarvil. První z první várky je BA-6 od UM. Je to takový můj miláček. Naučil jsem se na něm (snad) nýtovat. Krásná stavebnice, ale plno dodělaných detailů.