Všem děkuki za rady a konstruktivní kritiku. Dnes ještě přodám fotky po opravbých pracích. Můžete se těšit na rez, olej a mnohem více novinek... Jak upoutávky do kina
As long as I live, I stand with SiraHobby... Baví mě malovat model na model
Takže.. Poněvadž jsem člověk konfliktní a lehce nas***cí, po přečtení komentářů jsem roztřískal dvě vázy, stereo a uškrtil sousedova psa... Ne, dělám si srandu, rady jsem si vzal k srdci a tady je opravená varianta s podstavcem, který teprve budu lakovat a upravovat pigmenty, jen tak pro představu. Nyní je na tanku přidaná rez, na předním blatníku, ve předu na korbě v rohu a u výfuku, stopy po rozlitém palivu, u motoru a nádrží, a oleji/mazadle, na kolech, dodělaný svar na záslepce, odstraněné "tyčky" pro šnorchl držáků přídavných nádrží. Tak snad se již líbí o něco více. Snad... Jinak všem přeji hodně úspěchů, zdraví a štěstí v Novém roce 2015!!!
Přílohy
As long as I live, I stand with SiraHobby... Baví mě malovat model na model
svár docela fajn, jako svářeč Ti můžu s klidným svědomím říct, že bych to vařit nechtěl Svár jak někde z loděnic. Už to nech, ale měl být tak poloviční, to stejné ten svár přímo pod tím kanónem