gratuluji k dokončenýmu modelu a určitě ,dio opravdu pěkné, zbarvení taky, záplaty neřeším, tohle je v rámci autorský licence jen a jen věcí vkusu každého modeláře ale dovolím si pár drobnosti: 1) s bočními okny v kabině jsi si mohl vyhrát více, ta italka je má strašný, je nutné ztenčit celé rámování včetně okenní příčky, což je práce, kterou jsem zvládl i já, tak že pro Tebe levou zadní, je sice vidět že jsi na to šáhl, ale zůstal jsi tak někde na půli cesty. 2) ten kryt na chladič vypadá hezky ale bohužel nemám s čím porovnat, škoda že jsi k modelu nehodil fotku podle které jste to spíchli, nechci tvrdit že to tak nevypadalo, ale na fotkách které mám jsem nic podobného nenašel, a to tam těch krytů jsou tři pr....le např:
3) tohle pak už úplná prkotina, je ten trojúhelníkček na kabině má být sklopený vrcholem dopředu čili směrem k motorovému krytu nikoliv směrem ke korbě. Dal jsem si tu práci, prošel všechna fota Blitzů co má k dispozici ale na všech je to tak jak píšu. A pro inspiraci ještě jeden v zimě, řekl bych že na to máš....