Já zase rači tu prasečinu, ale tahle decentní patina se ti povedla, mě se líbí ty škrábance a oděrky, které krom wasche považuju za jednu z nejdůležitějších a nejefektivnějších technik. Myslím že i když na model aplikuješ všemožné "prasečiny" tak bez oděrek a škrábanců to prostě nemá štávu!
Hlavně že jsi pochopil ty prasečinky.... Španělská vesnice je termínus technikus...to neznáš, co to znamená, když se řekne: "To je pro mě španělská vesnice"??
To je ale hezký Sturmtiger.
Hergot, řekněte mě někdo, jak mohli Němci věřit tomu, že tohle je kamufláž. Já vím, že byli na kamo machři, ale žlutou jako kamo?
Jakou roli tyhle šíšery vlastně hrály? Protipěchotní šrapnely do ruských divých pěších ožralých hord? Ty mašinky asi nebyly uzpůsobeny pro přímý boj, co?
Můj tip: Figurky bych k tomu dal co ládujou dovnitř munici, kolem muniční bedny, některé rozlámané, u toho dva s krumpáči nebo sochory jak to páčí, nějaký náklaďák co z něj další maníci v pracovních hadrech bedny vykládají.
Nebo když ne, tak dřepící, vedle mašiny, se zadělanýma ušima rukama, aby bylo hnedle jasné, že Sturmík zrovinka střílí. Jinak takový stavění figurek, kde se jeden musí domýšlet vo co na diorámce vlastně gou, je podle mého názoru hrozně fádní. Nejasný scénář diorámku jakkoliv dobře udělanou shazuje.
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě