No Honzo........ tak ty takhle ? To já si Žižku udělám....dekály na něj naštěstí jsou .....
Staroch : To nic, to není chyba tvoje .... bohužel, o kdejakém německém feldvéblovi se u nás ví všechno a na naše vlastní československé hrdiny se zvysoka s**e ... Kdybych napsal co webů jsem už sbrousil, abych zjistil něco o F/Sgt. Vilému Bufkovi (psal jsem o něm článek na valku.cz, ale bohužel mi dost životních dat chybělo) a nenašel jsem NIC .... kdežto o náckách typu Wittmana se naslintá článků .... to by člověk blil.
Omlouvám se za off-topic .....
Kdo jsi bez miny, hoď kamenem
Svatý Patejl ... by J. Kulhánek
Já už na Žižku mám udělanou i tu rakev někde, ale když si ani nevystřelil tak to bude Wiking nebo něco s flage mit hákoš. Ostatně jako všechny moje T34, snad kromě dvou zajímavejch rusů.
Jo aháááá.... ty jsi myslel */85-ku .... už chápu. Jo, ten mne taky neláká. Naši pětaosmu v plánu taky mám, ale standartní, s tou pološílenou picassovskou kamufláží co nosily v ostravské operaci....
Kdo jsi bez miny, hoď kamenem
Svatý Patejl ... by J. Kulhánek
Díky moc za ohlasy. K Žizkovi byl skvělej článek v HPM a podle něj jsem ho dělal. Gerry historii popsal fakt perfektně, vím že v tý moji podobě by měl mít blatníky, ale potřeboval jsem je jinam a na téčku byly dost spotřební věc, tak jsem je neřešil.
éééééé to sem zase vyžvejk ptákovinu já takovej vlastenec stydím se sám za sebe! Omlouvám se, nejprve si vše zjistím... to Pavel: To Téčko od pana Kurečky jsem zamozřejmě viděl, proto jsem si taky špatně odvodil jakej žižka byl, nevěděl jsem že byly 2 tanky... to Jirka: TY ZASE NEDÁVÁŠ POZOR, PÁČ TO MÁM I V PODPISU! NEJSEM ONDRA! MĚ ŘÍKEJ ŽE JSEM NEPOZORNEJ