Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

UAZ-469

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: UAZ-469

Příspěvekod tomec » 12 črc 2014, 14:27

kedze sa mi nepacili ako tu bolo spominane tie leske farby tak som to nakoniec znova pretrel.nie je to stale tvrdy mat ale snad to vyzera lepsie.
u1.jpg

u2.jpg

u3.jpg

u5.jpg

u6.jpg

tomec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bellx1 » 12 črc 2014, 21:27

moc povedený UAZík. Jen několik poznámek: nevím, jestli ty placatý hlavní světla jsou ze stavebnice, ale všechny UAZy mají krycí skla parabol vypouklé. Na vstupním otvoru chladícího vzduchu do motoru je prakticky vždy znak automobilky, takový jakoby křidýlka a světla pod hlavníma jsou půlené vodorovně, horní strana je většinou oranžový plast a spodní bílý. Horní půlka je totiž blinkr a spodní obrysové světlo. U novějších kusů bývá celý kryt bílý, protože už se používají do blinkrů oranžové žárovky. Skoro u všech kusů, a to i u nových, dochází k průsaku maziva okolo nábojů kol a velmi často jsou olejem postříkané i ráfky. Je to obzvlášť vidět právě na zaprášených autech. Mluvím hlavně o zadní nápravě. Ty připomínky ber spíš jako drobné postřehy než výtky. Moc se mi líbí a i maskovačka je fakt super. Za mě jednoznačně =D> =D> =D> =D>
"Konkurenci nesleduji,konkurencí pohrdám"- Jaroslav "Tango" Pilsen kit 2010
Petr Mazánek Světlá p. Ještědem
bellx1

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomec » 12 črc 2014, 21:49

dakujem za postrehy.ako vytku to neberiem,ved mas viac menej vo vsetkom pravdu.
svetla nie su original zo stavebnice ale doplnok od SKP model.su sice na GAZ-69/vtedy este na UAZ neboli/ale co com pozeral sadu aj na UAZa tak su viac menej rovnake.viem ze boli vypuklejsie ale bolo to nad moje moznosti to znazornit.
ten znak je v stavebnici v leptoch ale urcite nebyval na kazdom uaze a osobne som sa bal to tam lepit aby som okolie nezasvinil od lepidla :( .
tie spodne svetla.ano mas pravdu co pises.v modely su bohuzial len taketo a bolo nad moje schopnosti to nejako vierohodne znazornit :( .ale uz je k dispozicii sada svetiel od SKP model na uaza kde su aj tieto svetla cize na dalsom to bude ok.
a spinave disky.no neviem na nasom co sme mali som si nikdy nejake velke uniky prevadzkovych kvapalin nevsimol.netvrdim ze su ciste.mozno tam nejaku olejovu stopu este naznacim.
znak.jpg
bez znaku
disk1.jpg
disk2.jpg

tomec

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky