tak mam tam este T-34/76 od HB tiez tato verzia sa mi pači uplne naj zo vsetkych t-34 a v stavebnici je aj motor takže ju chcem spravit s otvorenym motorom a zamakať na tom predsalen to moze byt o niečo este lepsie kedze v technike sa stale zaučam
Ahoj. Písnu ti tu pár svých postřehů, kterých jsem si všiml. Je to jen můj názor na to, jak co udělat. Takže pokud máš tank do své vytrínky, tak se s nápisem netrap, postav ho tak, aby byla vidět jen strana se správným nápisem. Vyjádřím se spíše j patině. Moc se mi líbí odřeniny a také decentní rez. Na dalším modelu bych ale vylepšil koncovky výfuků a to tak, že bych na ně aplikoval větší paletu rezavých odstínů. Takto jsou moc "ploché". Také vnitřky výfuků by měli býti od plynů černé. Stečený prach. Na věži se mi to líbí a pěkně to rozbíjí povrch, ale docela nepřirozené mi to připadá na schránkách a blatnících. Na schránkách máš vrchní vodorovnou plochu hodně čistou a na šikmích plochách vík máš ty stečeniny moc intenzívní. Dle mého nepřirozené k intenzitě zaprášení ostatních ploch tanku. Na vodorovných plochách blatníků by měl býti prach spíše ve formě usazených skvrn než ve formě stečenin. Zablácení. Rozmístnění, barevnost i intenzita se mi líbí, ale máš na podvozku mezi blátem příliš čistá místa. Já před nanášením bláta na modelu znázorním pistolí na podvozku zaprášení. Pokud stroj projede terénem, aby měl na sobě tak velké nánosy bláta, tak na něm nenajdeš kousek čisté kamuflážní barvy. A pokud větší kus bláta z podvozku upadne v důsledku jeho váhy nebo schnutí, tak opět ta plocha nebude čistá, ale alespoň ušpiněná. Tak snad ti mé postřehy pomůžou při tvé další práci na dalších modelech. Tento model už nech tak jak je. Alespoň budeš mít za pár let vzpomínku, jak jsi stavěl modely tenkrát a jak si se ve svém stavění zdokonaloval. Jinak na první pohled je tvé KVčko dost povedené a líbivé. Přeji ti mnoho úspěchů ve tvé další práci.
Dik za postrehy, ja sa urcite snazim tieto veci stale zlepšovať no niektore detaily kde ako stekalo a odpadavalo blato a podobne mi este sem tam ujdu, predsa len pri lietadlach sa to nerieši a pri technike uz na to treba mysliet ak chce clovek dosiahnut ozaj realny vzhlad, budem sa snazit to nabuduce premakať viac aj do týchto detailov urcite dik za upozorenie
Ja som sa rozhodol ze to necham tak, vo vytrine je otočený druhou stranou na take veci si uz urcite chcem dať pozor ja som hlavne rad ze sa paci myslel som ze to dopadne horsie... umna je to tak ze clovek nieco opravuje a spravi este horsie alebo pokazi niečo dalsie preto to radsej necham tak a ked budem robit dalsie kusky tak si dam pozor a prepracujem lepsie...