Další romanův ŽaVeS Výborná práce, nejvíc mě zaujal ten chladič a mřížka před ním, nalepit ty jednotlivý příčky tak, aby byly rovně, ve stejných rozestupech a hlavně čistě, to je pro mě nepochopitelný. Zrovna jsem něco primitivnějšího zkoušel na HEMTTu a málem jsem to rozšlapal. No a na povrchové úpravě se mně líbí ten kontrast mezi lesklou karoserií a zaprášeným spodkem.
Všem strašně moc děkuju jsem rád že se model líbí. Mám teď modelářskou pauzu protože se budu stěhovat a tak balím stavebnice a dílničku....nestačím se divit co krámů jsem za ty roky naschromaždil
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"
Super NOVOSTAVBA Romane . Je to škoda (pro mně), že modely od MM jsou takové (ne)kvality. Mají dost super předloh, ale takovou sochařinu nezvládám . Můžu jenom závidět a těšit se na další fajn kousky. Měj se
Děkuju za Vaše komenty, moc si jich vážím to Honza Pavlík : ještě jednou dík za perfektní pokec na Panterech, s těma M-113 jsi mě trochu nasadil brouka do hlavy to TomCZ : barva je namíchaná Tamiya. Někdo tady doporučoval XF20+XF49 v poměru 2:1. Já jsem tak nějak od oka míchal různý zelený a šedý a výsledek zesvětloval Buffem. Sám si vyčítám že jsem si ten poměr nezapsal protože s tím odstínem jsem docela spokojenej. Na druhou stranu je fakt že Jura Ščučka mi vytknul, že ten odstín je dost tmavej. Tak snad příště
Naposledy upravil RomanV dne 02 dub 2013, 14:32, celkově upraveno 1
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"