Honzo, mně se to líbí, tak jak to máš. Při pomyšlení jak je to malé je to super. Mám doma v krabici M 1114 od Bronca 1/35 a konverzi na čecha od SKP. jednou ho postavím. Jinak , protože to tvé dílko jen tak na živo neuvidím. Na termím Děčína mám pracovní víkend a Pardubice také mínus, jelikož propustí mou ženu z nemocnice po plánované operaci. Tak snad někdy jindy. Pavel
Díky pánové...jsem rád, že se líbí. Škoda, že nikdo zatim nedělá M 1151 v 1/72, aby se daly udělat i ty pozdní verze používané A ČR v Afghanistánu. Další kousek bude M 1114 opět podle Modeláře.
Nebudu psát žen pětatřicetina by byla lepší než odznáček na klopu (ups, vlastně sem to právě napsal ), ale i tak je to pěkný - s tím pytlem souhlasim, dno vypadá hodně placatý, ale jinak je to paráda - super fotky hlavně...
No...když stojí na plochý zemi tak jo - ale když leží, tak se vytvaruje jinak malinko aspoň Ale umim si představit, že v tý velikosti to ani zdaleka tak nebije do očí jako na fotkách
Ne...to bys ho musel sešlapat, poskákat a záleží čim je naloženej. Ten pytel jak ho naložíš, tak se ani nehne. Mám ho doma, jezdil jsem s nim na vodu, na loď. Ten odlitek je naprosto správně udělanej. Tím bych tedy zbytečnou debatu o pytli s rozměrem cca. 7mm ukončil
Pepe ja dekuji spis za vas clanek a podklady...bez nich by muj Hummer nevznikl. Mam pred dokoncenim i M 1114 opet podle vaseho clanku v Modelari. Dal se bohuzel v 1/72 nedostanu, jelikoz dalsi verze bych musel skoro komplet postavit z desticek. Problem jsou take obtisky, napisy a emblemy. Bez pomoci kolegy s dekaly Lvicku by to take neslo postavit, kdyz ty dekaly zadna firma neudelala v 1/72.
Tak musím říct, že se hummřík moc povedl. . Já ted sochám tu osmačtyřícítku, jak jste si už všimnul a je to mazec, všechno z destiček a spoustu nejasností ( upevnění rezervy, zadní přepážka v nákladovém prostoru lafetace PKB... a další) , ale snad se s tím nějak poperu a dotáhnu to do alespoň do takovéhle úrovně.