julius: kedže sa mi sprejová technika na skúšobnom modely neosvedčila (liezol dolu aj podklad z panzergrau) tak som všetky oderky maľoval ručne!!! Postup bol nasledovný. Na panzergrau som nastriekal rôzne hady bielou tamiyou, tak aby som sa vyvaroval symetrii. Potom som na plochu začal maľovať rôzne fliačky bielou vallejo (stupeň nariedenia 1:4 a viac) nakoniec som kde tu namaľoval oderky čistou panzergrau. Potom filtre, drybrush len decentne. Táto metóda je prácna, ale dobre kontrolovateľná. Inšpiroval som sa Mariom Eensom a jeho stugom (modelár 11/2009)
bodo123: to ako tam drží flaška je záhada aj pre mňa je to odliatok black dog tak som to moc neriešil. Čo sa týka zaflákania interiéru už s tým moc nenarobím, snáď na ďalšom modely
Zdeňek: som rád že som to tu oživil, v pláne je ďalšia zima, tentoraz vyskúšam prípravok worn effects od AK
Mit donnernden Motoren, So schnell wie der Blitz, Dem Feinde entgegen, Im Panzer geschützt. Voraus den Kameraden, Im Kampfe ganz allein, Steh'n wir allein, So stoßen wir tief In die feindlichen Reihn...