Jan Pavlik píše:Myslím, že zásoby máš...Pokud se povedou jako toto, tak to bude paráda.
lenert2 píše:Vidím že jsi se dal taky na seriovou výrobu.Je to hezký kousek a poved se
RomanV píše:Moc pěknýnormálně mám chuť si taky jednoho střihnout
Matej Kavečko Paluda píše:Pripájam sa ku gratulantom......jednak, že si si vybral veľmi zaujímavú verziu T-26 a konečný efekt v diorámke na mňa pôsobí veľmi príjemne a živo, takže
Jaroslav K píše:Moc pěkné a těším se na další.![]()
Taky jich tu několik mam, snad se na ně někdy dostane. Budeš dělat i 7TP?
Milan Mynář píše:Nahlédl jsem do skladiště a vytáhl jednu T-26, zkusím zase nějakou ekrnírovanou. Trochu jinou verzi než je tahle .
Dave píše:Jak už jsem psal v "rozestavěno": Máš to pěkné a už se těším na další kousky. Ale - kdy bude zase nějaká moderna?
Black Goat píše:Musím uznať, že je to fakt krásna práca! Výborne zvládnuté zatrávnenie podložky, ktoré dodáva modelu super atmosféru a tiež decentné, ale dobre zvládnuté napatinovanie modelu... Je to fakt pecka!
BTW, tento typ som si chcel spraviť v 35ke zo starej Maquette v poľnej dielni, ako na ňu práve privárajú tie panciere
Luban píše:Moc pěkně se na to kouká, jen je opravdu škoda, že to hned na první pohled nevypadá jako opuštěný tank po boji. Jinak super, těším se na pokračování.
Jinak dotaz ohledně figurky. Můžeš prosím napsat barvy s odstínem jaké si použil? Díky.
Jindřich Bernt píše:Přidávám do chlívku jednu svoji, teda jestli můžu.Je to T 26 Twin Turret, Um 1/72, prototyp s jiným kanonem. Ještě bych našel doma i nějaké jiné, které teprve čekají na stavbu...
Ta Tvoje je samo parádní, strom je Tvůj výtvor?![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník