Ja by som sa rád spýtal prečo sú tie tykadlá na koncoch červené a čo vlastne robí ten pajtáš. Lebo mne to príde ako keby sa vystrčil z poklopu pre filmový štáb coca-coly a pravou rukou honil neviditeľné péro.
Díky všem za komentáře . Ani jsem jich tolik nečekal .
Podložka mohla být menší a nebo spíš trochu jiného tvaru . Vyvezu to na pár akcí a pak to bude stejně stát v polici samotný bez podstavce . Už budu muset konečně dodělat tu halu a nové vitríny . Bobanski : odřeniny jsou z několika kombinací šedé ,bílé , černé a červenohnědé .
Vidar: barvu policajtů jsem řešil a na Italských vozech jsou červené . Na dobových fotkách v německém zbarvení často policajti chybí a nebo mají tmavé bambulky . Takže bílé nejsou a budou v původním červeném zbarvení . Vojáček pije z lahve . To mi připadá patrné . Ta druhá ruka by si zasloužila něco držet ,ale mužské přirození nebudu vyrábět .
Díky všem . Aleš : Od června plánujeme s Bohumile, že se u něho stavím a zkusím mu ukázat nějaké fígle . No ,ale na ukazování a workshopy jsou tu graduovanější . Matěj : Snad se na Eday potkáme . Podložka je větší , ale třeba tam ještě něco přibude ... Petr Hlaváček : Další kusy jsou rozpracované , ale nebudu je sem na MF dávat .