Celkem hezké. Pásy sou vyřešené to OK,.jen ty na čelním pancíři patří obráceně ty bez zubu - vzorkem vždy dole! Taky asi moc nesedí verze Gončarenkovi 1-24 (63. gtb, 10.tp) - ale to neva. To se časem poddá
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dík, dobre že si mi poslal ten obrázok, dnes sa s tým začnem baviť, opravím čo sa bude dať, akurát vežu nechám tak, už len kôli dekálom, len ma mrzia tie pásy, že zvezda dáva do krabice také hrozné gumáky. Na konci týždňa by tu mohli byť nové fotky.
Věž nespravíš, v modelu je zcela jiný typ a to i velitelské vežičky,..ale to je jedno. Nech to tak. Příště dej model do placu, písni co chceš stavět za stroj a vždy se foto najde,.i někdo kdo poradí.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Vyprdni se na nějaký opravy-dej ho do poličky tak jak je a až ho ukážeš sousedovy tak jemu bude uplně jedno jaký má pásy.Model je pěkný a mě se líbí.Kluci ti napsaly co je špatně a myslej to v dobrým a jejich komentáře jsou fajn pro příště,ale nikdo neví všechno(i když se tak někteří tváří) a že tam máš jiný pásy nic nemění na tom že sis ho postavil hlavně pro sebe a pro vlastní radost.Ta černobílá fotka je moc pěkná.
no, problém pásov, okrem toho, že nie sú určené pre tento typ , je ten, že ak som chcel urobiť dojem mierneho povolenia, tak to šlo len takto, ak som potrebné dva články ubral tak už boli napnuté, ale to je úplne jedno, pretože už sú preč a sú tam gumáky zo stavebnice, čo sa týka hrdze na krytoch výfukov, vychádzal som z faktu, že tam vzniká vysoká teplota a tým pádom to hrdzavie, ale to je tiež už jedno, pretože je to prestriekané , dúfam, že najneskôr v nedelu sa mi to sem podarí zavesiť, dúfam, že to bude niečo lepšie.
Je to hezká stavebnice a i když jsem se registroval na modelforum dnes tak nejsem začátečník a asi bys tam měl dát trochu bahna.Jinak si myslím že by to zasloužilo nový nátěr s jedním otstínem.A pak trochu rezi.A nezapomeň to trovu omlátit nebo zabahnit.A kolem výfuku bys měl dát saze a trochu i na konec děla.To je můj názor.
Dík za hodnotenie, čo sa tíka náteru, ten je nový, ani som tam nedával iné odtiene, možno to robia tie fotky, že to tak nevyzerá a to bahno, hrdza a sadze, to by sa ešte dalo dorobiť.
Koukám chlape,že jsi dostal řádný kartáč....souhlasím s Romanb 76 a Zdenkem každým dalším modelem půjdeš na modelařský kopec a otom to je,,,
..on překonal se svými druhy za války na Jom Kipur tenký předěl mezi mužem a pancířem,mezi životem a smrtí,mezi možnosti hořkého konce a boje do úplného vitězství..Avigdor Kahalani..