Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Pz.Kpfw IV ausf.E TauchPanzer Dragon 1/35

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Pz.Kpfw IV ausf.E TauchPanzer Dragon 1/35

Příspěvekod jäger » 29 dub 2011, 21:35

souhlasím s tím, co psal Korki. Hodně povedenej kovovej vzhled. Odstín šedé mi přijde v tomhle případě OK. Prostě mi to jako celek sedí. Co mi už nesedí je ten světlej prach v kolech (jen v kolech...). Je skoro bílej, jako africkej. Možná by bylo lepší ten prach víc do žluto-hněda, aby to sedělo do evropských podmínek. Např. by seděl odstín, jako je na vaně... Vytvořenej kontrast mezi vanou a korbou je zajímavej. Ty odřeniny molitanem se mi na schránce taky nelíbí, ale jinde se to zase povedlo. Proto su pořád zastánce barvy na štětec pro odřeniny...

Ještě se mi líbí, že dřevo vypadá jako dřevo a pásy mají taky povedej vzhled. Proto jako celek je to hodně povedený a já =D>
jäger

• Odpovědět s citací

Re: Pz.Kpfw IV ausf.E TauchPanzer Dragon 1/35

Příspěvekod Jiří Kohoutek » 30 dub 2011, 07:54

jäger píše:souhlasím s tím, co psal Korki. Hodně povedenej kovovej vzhled. Odstín šedé mi přijde v tomhle případě OK. Prostě mi to jako celek sedí. Co mi už nesedí je ten světlej prach v kolech (jen v kolech...). Je skoro bílej, jako africkej. Možná by bylo lepší ten prach víc do žluto-hněda, aby to sedělo do evropských podmínek. Např. by seděl odstín, jako je na vaně... Vytvořenej kontrast mezi vanou a korbou je zajímavej. Ty odřeniny molitanem se mi na schránce taky nelíbí, ale jinde se to zase povedlo. Proto su pořád zastánce barvy na štětec pro odřeniny...

Ještě se mi líbí, že dřevo vypadá jako dřevo a pásy mají taky povedej vzhled. Proto jako celek je to hodně povedený a já =D>

Dík, kolego. Jak už jsem psal, malinko ho předělávám. S tím prachem , tos trefil přesně, je AK-i africa. Taky předělám.Zítra snad dodám fotky.
Jiří Kohoutek

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky