dobra koupe, nikdy nebourane, servisni knizka, prvni majitel starsi doktor, nekuracke ))
ja tleskam! ...
ale jak nekdo dokaze nabarvit ten samopal ze vypada jak realnej, to uz nedavam ...
(pokud si muzu ale dovolit mensi pripominku, ty pneumatiky sou takovy zvlastni ... )
Tritt nie auf einen grünen Steín, denn es könnt ein Grennie sein! Hart wie Kruppstahl, schwarz wie Neger .. Das sind unsere Fallschirmjäger! Er ist kein Mensch, er ist kein Tier, er ist ein Panzergrenadier...
Díky moc, ani si takový slova nezasloužíl..........2 pix to bylo to nejlehčí, jenom jsem ho nabarvil černou barvou a ke konci vystínoval světlým pigmentem, jako když děláš drajbruš(zbraně jsou od extratechu).....uvidíme jestli ho někam vemu
Máš to parádní moc povedené. Jakou barvu jsi dal na palubní desku a jakou na spodek? Já dělám taky osobáka od Ataku, ale jen z krabičky.
" Dobrovolníci k obsluze útočných děl vystoupit!"
Život vojáka od útočného dělostřelectva je krátky, ale smysluplný!" MÁŠ OBROVSKOU ŠANCI JAKO POKUTOVÝ KOP - SPRÁVNĚ HIP HOP: HIP HOP JE TU HIP HOP JE V NÁS, OVLÁDNE I VÁS, PŘICHÁZÍ JEHO ČAS.
Teď je mi jasný proč používáte při stříkání respirátory a roušky. To neni proti smradu a prachu z barev, ale proti vdechnutí těchto prcků. Paráda
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"