me moc libi , je mi pride... o kolach tu uz bylo psano byly celokov, kulomety by mozna zaslouzily nabarvit?, a zadni svetlo neni zasvetlovane- bylo cervene Ale inac nadhera, ja by su to nepostavil
Oplatilo sa, rozhodne. Niekto to tu už spomínal, tá podložka to kazí. Za prvé: orientácia ukáže lepšie diagonálne. A za druhé: farba tej trávy je neprirodzená a nekontrastná, radšej si mal zvoliť nejakú step. Inak krása a veľmi kvitujem že je to štvrťka.
Život je rad za sebou nasledujúcich provizórnych riešení. Manfréd "Fredy" ŤUKOT
tak chlapci, vdaka za pochvaly! nuz som rad, ze sa tie testy vcelku vydarili. casom si dam urcite zase nejaku techniku. zacinam sa zasobovat a uz je z coho vyberat. ale prechadzam na 35ku (sorry fredy) - je to za rovnaku cenu, je toho viac, lepsie sa k tomu dostanem a predsa len, je to vacsie a robi sa s tym lahsie. kolesa som podla nejakych obrazkov nesiel robit s gumou, ale na poslednu chvilu som videl v nejakom starsom modelari jasne cierne obruce, tak som to dal. hm.. no a podlozka, dufam, ze chapete, ze teren je len narychlo farebne vytlaceny na papier a to iba kvoli prenasaniu, a aby blato a pigmenty nepadali na biele pozadie pri foteni