Máš to pěkné Tome. Jen hnidopišsky řeším, od kdy má Airfix Halfracka v měřítku 1/72 . Co je psáno na krabici, ještě nemusí být pravda. Ale i tak je to zdařilý kousek. Už se těším, až mi přijde z opravy foťák a budu moci nafotit i já nějaké ty amíky. Ať ti to staví. Dušín.
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
ten odminovac ma dostal ... ak by mal odminovat, tak by to malo skor destruktivny ucinok nez ochranu ... naco by bolo dobre odminovat plochu ktora sa nedostane do styku s vozidlom ... samozrejme ze to sluzilo ako pomocka pri prekonavani terennych nerovnosti a Tomas tebe gratulujem k dalsemu krasnemu modelu! len tak dalej!
.......tak se pustim do dalšího amíka ...... No já už mám konečně opravený foťák doma a tak brzo budou fotečky dalších amíků i ode mě. Dušín
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.