to Desertmen: aha, tak to som netušil, ja som mal za to, že Modeltrans sú celkom kvalitka A ešte raz ďakujem za pochvalu Tu konkrétne sú čipsy syntetikou Revell 6, ale niekdy používam i antracitovú.
Veľké vďaka chalani , veľmi ma teší váš záujem. A sľubujem, že týmto Vickersom som len začal, prídu ešte ďalšie ako Valentine,Matilda II a Churchill...a dúfam, že niečo z toho stihnem ešte tento rok.
Ďakujem chalani, moc ďakujem ...vaše reakcie ma len utvrdzujú v tom, že Briťáci sú zaujímaví nielen podľa mňa
to Milan Mynář: Ja som v Brne stále krúžil buď dole pri predajcoch (hlavne stál fronty u Eduarda ) alebo bol hore pri modeloch. Hodne dlhú chvíľu som bol pri 72vej technike a kecal s Břaňom Herainom a Honzom Pavlíkom. Výnimkou bola len klobása a pifčo, to som bol mimo budovy. Vickers 6-ton je dobrá voľba, ale momentálne ho nemám odkiaľ zohnať, keďže s RPM je na Slovensku dosť problém. A navyše teraz po konci školy to s peniazmi nie je nič moc, takže si budem musieť nejaký čas vystačiť so zásobami (nie že by boli malé )
to Kvákal: Ja sa moc teším až sem hodíš niečo i ty, Britskej a celkovo spojeneckej techniky nie je nikdy dosť
To KaVecko S Jendou Pavlíkem jsem se sešel také, bohužel mě ani ve snu nenapadlo, že by jsi tam mohl být i ty. Nevadí snad příště. S Vickersy je problém , myslím , že teď nejsou ani v Polsku, neviděl jsem na Mb ani jednoho.