Koukám že naruším 100% kladné hodnocení,ale mě to neoslovilo.Stavba je dobrá,to nepopírám.ale ta kamo...ta věž je tak divně šmouhatá....prostě se mi to nelíbí.
Všem moc dík za ohlasy, jelikož poslední modely jsem se snažil udělat střídmě, tak naopak na bishopu jsem se chtěl trochu víc vyřádit. Ono udělat model, aby vypadal zašle a reálně je poměrně náročná činnost, kde stačí na jedno místo dát trochu více pigmentu a hned celek vypadá nevyváženě, obzvláště u malého měřítka. Ty čmouhy na věži mají znázorňovat opršelou špínu, no je vidět, že je pořád co zdokonalovat.
Surefootson píše:Moc hezky omšelý Biskup Jen mne mate ta zelená barva, ono se to prohánělo i po Evropě, nebo to v Africe nestihli přetřít pískovou?
Jelikož se převážně zajímám o Německou techniku, nedovedu na toto přesně odpovědět. Něco málo co jsem se zajímal o bishopa, tak byly vyrobeny pro potřeby 8mé armády v severní Africe, kam byly dodávány v zelené barvě (podle fotek z továrního dvoru), kde se zřejmě přetírali do pískové. Na fotkách z Tunisu (možná Sicílie, nebo i Itálie, kde se ještě zůčastnili bojů) byly opět přetřeny na zelenou (nebo umyty ?) a to bylo to, co mě vedlo k použití silného ošuntělí zelené barvy , které je vidět na některých fotkách.