Hellcat píše:Bobe máš to pěkný jako vždy. Ta kamo se Ti moc povedla. Patina je decentní. Mě s elíbí a navíc je to věc vkusu. Jen dvě připomínky. Za prvé Ti tam chybí anténa a za druhé, hever by Nikdy, opravdu NIKDy nebyl v barvě kamufláže!
Petr Vejvoda píše:Bobe tvůj Ferda je krasavec, rád bych viděl ve skutečnosti.![]()
Neee vážně, další povedenej kousek od tebe, ta kamufláž je super.
rosta píše:Čau! Máš to zase pěkný..ale chybí mi tu: nějaké poškození, očouzena hlaven, pojezdová kola odreny na kov, nejake male blaticko, mozna trochu rzi..
No podle gusta.....ale jinak se mi to líbí!!
Bobanski píše:Hellcat píše:Bobe máš to pěkný jako vždy. Ta kamo se Ti moc povedla. Patina je decentní. Mě s elíbí a navíc je to věc vkusu. Jen dvě připomínky. Za prvé Ti tam chybí anténa a za druhé, hever by Nikdy, opravdu NIKDy nebyl v barvě kamufláže!
Diky. Ohledne heveru - pokud tank strikali i s heverem, tak strikli i hever. Vzhledem ze na tento model neexistuji fotky, tak si to muzu dovolit tvrdit
Bobanski píše:Dyt to moje tvrzeni je take cisty alibismus, tak proc bych se zlobil
Proste jsem to nejak pri nastriku kamuflaze neresil, coz se ukazalo jako chyba.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků