Mě se hlavně líbí výběr modelů. Všechno moderna to je můj člověk. Navíc hodně modelů, který bych si taky rád postavil. Sice dělám techniku, ale takový ACH 47 Gunship Chinook, KA 50 Hokum, A 10 , SU 34 By neškodily. Podle mě sou to spíš tanky s křídlama nebo vrtulema Parádní stroje.
MODELMRAK: Jestli myslíš toho izraelce, tak podle mne se to dá normálka sehnat - je to set od CMK v ceně okolo 250,- Kč
EBREMS: Jojo, já nemám konkrétní zaměření, stavím si to co se mi líbí. Je to tak od Vietnamu vejš (včetně Namu). Vlastně jedno zaměření mám - pro sebe dělám vše výhradně v 1/72.
hoši jsou v té konverzi i nějaký zbraně?(myslím třeba kulomety) mám nachystanou tu dvojsadu od dragona tak sem chtěl udělat jenoho iráčana a jednoho klasickýho ale na toho nemám kulas v té 2sadě žádnej není,jenom pár kanistrů a nic tak nevim
my bike , my freedom
Tatí, můžu jít ba rappovej koncert,stojí to pajcku. Zapomeň! A když si koupím lístek sám? Zapař si !
nee, je tam jeden Pancerfaust, půlpalcák se používá ze stavebnice. Hodně příslušenství i zbraní je v Hummerech od Dragona, nejvíc je jich v těch prvních vydaných hummerech.
Naposledy upravil travis dne 08 kvě 2007, 16:12, celkově upraveno 1
předpokládám že ten kulomet je tam jeden,za ty prachy bych moh koupit doplňky i skanistrama a kulasama,bandaží atd. to je sílená cena ,škoda žes ten kulas naporcoval ale přeju hodně štěstí při stavbě
my bike , my freedom
Tatí, můžu jít ba rappovej koncert,stojí to pajcku. Zapomeň! A když si koupím lístek sám? Zapař si !