Modelem pro dnešní den je NbFzA. Model je víceméně krabička. Jen jsem upravil anténu. Kamufláž je šedivka. Moc jsem ho neptinoval, pokud vím, tak z touhle věží si ani moc nezabojoval.
Ještě se vrátím k včerejšímu Modellbrnu. Díky všem, kdo projevili o antény zájem ! Vaše ohlasy mě povzbudili k tomu, abych v "anténách" pokračoval (po Brnu do zásob přibylo dalších sedm stavebnic, které se budou předělávat na radiové). Velkým úspěchem pro mě bylo taky to, že jsem modely dopravil domů bez poškození, takže je určitě někdy zase vyvenčím.
Pro dnešek jedna odpočinková drátkařina. Je to Freya od Extratechu. Přidal jsem jednu nohu a nahoře slepil Yagi anténu z drátků. Nosník je Everygreen. Konverze na dva večery.
Dneska zase jedny koleje. LeSP od UM. Jako vždy anténa z drátků. Navíc nějaké nářadí ze zásob a hlavně výborný plechy od Haulerů. Ještě jeden model zítra a na delší čas budete mít od hrdly klid (alespoň co se týče hotových modelů) .
Čekal jsem ,,pane MISTR,, až sem dáš poslední kousek této série abych ti to tu po každé perle nezasekal smajlikama... Pro mně jsi MISTR svého oboru ať už Dráteničiny tak modelařiny a neznám nikoho kdo by ty dráty lepil s větší grácií a lehkostí než Ty... Smekám a a klaním se Vaše výsosti... PS : psáno naprosto upřímně beze špetky ironie či jiného zlehčení ...to pro případné rýpaly a prudiče.. je to čirý respekt a obdiv...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Podle hesla "středa pořádné antény třeba" jsem se rozhodl, že pokud budu stíhat, tak jsem vždy ve středu hodím novou "anténu". Snad to bude mít vyšší úroveň než za komančů "nedělní chvilka poezie". Nejdříve by se mělo objevit pět šedivek. Jako první dvě budou Pz.Ičky. Stavba byla popsána v prosincovém Modeláři. Nejdříve Pz.I Ausf.A radio od Attacku. Nádherná stavebnice, jen jsme vyměnil anténu a trochu bojoval s tím jestli kulomety ano nebo ne.