Děkuju chlapi , já mám s popiskama vůbec problém , ani bych je tam nedával a ani je neumím moc udělat , co by jsi mi poradil Štěpáne.. Honzo moc rád bych jel ale ještě to není vůbec jistý... děkuju... Tomec asi jo já to zas tak moc nezkoumal byl to spíš nápad nahned...díky
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
v pohode.ako vravim model velmi pekny a tipujem ze mimo greenbarona/presne tuto vec som s nim preberal preto som taky mudri / to aj tak nikto nespozna.
Vždy mě potěší model domácí předlohy, ale tento je opravdu povedený. Nejvíc se mě na tom líbí dynamika celé scény, máš vážně krásně napodobený rychlý nájezd vozidla do vody a barevně výrazné praporky v pohybu to jen podtrhují. Jediné, co se mě trošku nepozdává je ten tmavě zelený trs trávy přímo u vody, je to takový, nevim jak to přesně napsat... rozcuchaný, neuspořádaný, jakoby některý stébla nerostly ze země, ale je to jenom taková nepodstatná drobnost, v reálu je to třeba OK. Celkově je to ale fakt špica Jo a můžu se zeptat, co je to za figurku?
Já jsem si ho dlouho prohlížel v sobotu v Červeným Kostelci. Luděk udělal za těch pár let co modelaří ohromnej skok v modelařině. Nebojí se do toho říznout a má neuvěřitelný nápady na podložky. Respekt chlape
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"
Všem moc děkuju za pochvalu ale i za upřimnost , člověk má pořád co zlepšovat , figurka je myslím Retrokit , je to přestavěnej druhoválečnej tankysta , poznáš to na kukle má o jeden výstupek nahoře méně , ...díky všem moc si toho vážím ...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
má to dynamiku a je to aj farebne velice pekné spravené
nabudúce by som ale zvážil znázornenie tej druhej a tretej vlny na hladine. Na videách vozidiel, ktoré razantnejšie vchádzajú do vody vidno, že vozidlo pri rýchlosti ako keby kopírovalo rýchlosť vlny, ktorá sa vytvorila pri kontakte vozidla s vodnou hladinou. Takto to vyzerá, ako keby vozidlo vošlo do vody, zacúvalo, znova vošlo do vody, zacúvalo a dotretice znova vošlo do vody.
Nuny tvoje práce som si veľmi obľúbil a vždy ma dokážeš prekvapiť zaujímavou diorámou. Takže za mňa Čo sa týka vĺn ich prevedenie je super na ich počet ta upozornil Matto.... Mne by si mohol prezradiť postup ak to nieje tajomstvo môžeš mi to napísať aj do SZ
Díky moc za ohlasy jak poučné k věci tak pochvalné.... Adi já to dělám tak že do spodku naleju vodní gel od Delux ( rozpustí se jako čokoláda ve vodní lázni ) dobarvenej kapkou akrylu a po vystydnutí nahoru nanesu wasser effekt od firmy Faller je to bílá gelovitá hmota která po vytuhnutí zprůhlední... je jenom po nanesení dotvarovaná štětcem .... to je vše jednoduché , nevím jak se to jeví ostatním ale mně se to líbí a je to hlavně jednoduché...snad jsem ti poradil... ještě jednou všem moc díky ...