Zdravim,
rozhodol som sa, že sem pridám tank Panther po dlhšej odmlke. Pracovalo sa mi na ňom dobre. Je to tank Panther verzia G.
nganasan píše:Prosímtě kolik je ti let?Jestli skutečně těch 24 , co máš v profilu tak pak ještě jedině že jsi disgrafik a dislektik..protože tohle je fakt děs běs. Alespoň ses mohl zaměřit abys to poslepoval správně (třeba to nářadí-uááá) a čistě (poklopy taky uáááá). Nebo třeba ty náhradní články pásů-kam by asi dali ty vodící zuby? A namalovat fleky nějakejma vodovkama přímo na plast...
Georges Kr. píše:To je nějaká recese, ne?![]()
![]()
Jestli ne, tak upřímnou soustrast panu tvůrci....
PeterT píše:Pracoval som veľmi narýchlo. Nemal som k dispozicíí ani farby.Inak farby použité na modely su od firmy REVEL. Nerobil som to podľa žiadnej predlohy. Neštudoval som ani techniky.
Tomas 77 píše:Blbost.....žádný základ není ,vlastně je ,mít v sobě trocha talentu...jak ho člověk nemá ,neměl by dělat to ,co mu nejde!
Je to muj názor....hlavně prověřen letitou zkušeností s lidmiJá své modely hodnotím sebekriticky...ale ty máš odvahu
síra píše:A není to náhodou o tom jestli to člověka baví ?
Hpt. Standa píše:síra píše:A není to náhodou o tom jestli to člověka baví ?
Přesně tak![]()
panther, co jsem tak koukal, jako druhý od tebe tady na fóru, popravdě viděl jsem i svoje začátky a myslím, že začátek je furt stejný, ať je člověku 16, nebo 50
Jde jen o to, se od toho prvního o něco pošoupnout, tak to vidím já, vlastně sám na sobě
![]()
Jak říkám, zlepšovat se , pak to bude dobré
Radek3057 píše:Hpt. Standa píše:síra píše:A není to náhodou o tom jestli to člověka baví ?
Přesně tak![]()
panther, co jsem tak koukal, jako druhý od tebe tady na fóru, popravdě viděl jsem i svoje začátky a myslím, že začátek je furt stejný, ať je člověku 16, nebo 50
Jde jen o to, se od toho prvního o něco pošoupnout, tak to vidím já, vlastně sám na sobě
![]()
Jak říkám, zlepšovat se , pak to bude dobré
něco jiného je začínat v roce krále klacka a dnes,kdy je možnost cokoliv koupit a díky internetu najít tolik step-by step návodů rad a tutoriálů že to snad nikdo nemůže srovnávat. a modelařina na koukatelné úrovni podle mě o žádném talentu není...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků