Mě se to líbí, takový neočučený. Akorát bych utřel to blato z obručí kol, ono tam sice podle fotek může být, ale bez toho blata to podle mě vypadá líp. Taky něco grafitu na oleštění zubů atp. Dělicí rovina na náhradních článcích je vidět. k***a to je stavebnic co bych chtěl.
Velice povedené ,teď ho mám v rozestavěných, ale konverzi - origo který jsi měl k dispozici ty je skoro nesehnatelný ,mi se to bláto na pojezdech celkem zamlouvá nějak mi to k tomu modelu pasuje i když zrovna ty 4 kusy ERz. si asi moc nezajezdily .
Hmm, já myslím že nějaké obroušené zuby atd. jsou zrovna v případě těhle mašin které de facto měly nový nátěr naprosto zbytečné... Jinak jak vidím Jan Petr je veliký talent - nejdřív ten super MiG a teď tohleto. Hele, všechny palce nahoru chlape ! Super !
moc pěknej kousek ve svejch 16.ti letech se dostáváš tam kam já se jen ztěžka hrabu...holt mládí v před a na techniku nekašli bylo by škoda tvého talentu jen na letadla...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Kliknul jsem na tohle téma.. pak jsem rozkliknul dva náhodné obrázky a říkal jsem si "aha, asi zas probírají něco kolem povrchovek, že tu na ukázku dávají model nějakého zahraničního borce"...
Jen zabahnění kol má ještě nějaké rezervy, zato z toho čelního pancíře seru