Takže dobojované! Výsledok vidieť na fotkách.Teraz som si všimol,že som opomenul pretrieť periskopy,čiže to ešte doladím. Zaprášenie, no skoro podľa mojich predstáv.Možno ho ešte do upravujem, ale myslím si,že na poličku mi zatiaľ stačí. Čo dodať , po prvom sklamaní s výliskov, som sa aj vďaka Vám,ktorý ma povzbudili hecol, a i po niekoľkých technických problémoch som dokončil podľa mojich najlepších schopností a možností. Na záver: Ježiško mi donesie ďalšie výrobky firmy ACE MT-LB a i MT LBM MB, a po prvom nahliadnutí, je to o niekoľko tried vyššie. Takže ACE boj neskončí, lebo robia nádherné predlohy.
Myslím, že se dílo povedlo . Na to z jakého základu jsi to vystrouhal je to dost dobré. Podložka je good a ty MT-LB od ACE jsou podle recenzí opravdu lepší. Tak rychle do nich ať přebijem ty druhoválečníky
Ďakujem, to htp.Standa- až taký hnoj to nie je, i keď uznávam,že na tých fotkách to tak až nie je vidieť,lebo som veľmi ubral kvalite fotiek. Je to maskovačka podľa tohoto obrázku,lepšie som nedokázal. Možno ju zosvetlím,uvidíme.
Gratulace k dokonceni....myslim, ze ses s tim popral slusne. Maskovacku delam tak, ze posypu zaklad site treba majorankou, oreganem nebo drcenym molitanem a prestrikam. Lepim to tam disperznim lepidlem.Mozna by to chtelo do budoucna investovat do nejakych lepsich bednicek odlitych z PUR. Podlozky sam moc neresim, ale kdyz uz jsi ji delal, mozna to chtelo nejaky posyp kaminky nebo zkusit tu skalu udelat z kury. Koukni treba na modely MMK z afghanistanu- Tatru SOT nebo Iveco.
Ahoj, díky za pochvalu, máš pravdu podložku treba dotiahnuť, čo ešte urobím. Debničky samo-domo,ono zainvestoval by som,ale keď na našich e shopoch je toho málo až nič, od Vás zase zabité poštovné,a na súťaže chodím málo.(samozrejme len pozerať)No ak sa nejaké vyskytnú určite zakúpim. Maskovačku som robil obdobne,len z bazalkou drvenou,ale som to asi silne prefarbil,tak to trošku zlialo,uvidím čo stým.
Ahoj, takže som poslúchol rady J.Pavlík a to hneď dvakrát. Dorobil som podložku a hlavne prešiel na farby TAMIYA a som maximálne spokojný a teraz si trieskam hlavu,že som to tak neurobil dávno. Nové fotky. Hádam lepšie............