Stavebnice ESCI,Revell,Dragon,Trumpeter 1/72 - zimmerit BP Rezin, scratch díly, drátky plíšky, destičky. Modely složeny z několika stavebnic a ze zbytků.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Díky...jsem rád, že se líbí. Fotky ač Jirka dělal co mohl nevystihují skutečnou podobu modelu. Petře model je složen z dílů čtyř stavebnic a pásy jsou gumové z Trumpeteru, nejdou moc lepit a ten spoj je trochu vidět vždy.S tím nic moc neuděláš, ten pás se zvedá a pracuje, jak byl zkroucenej.Je to provázaný drátkem. Trochu snaha dělat model podle skutečného stroje byla.
Přílohy
hybrid%20HavlBrod.jpg (40.49 KiB) Zobrazeno 2306 krát
Upa supa!! Dobré období! Jen ten "131" měl místo MGčka asi 20mm FlaK...... (ale taky mě na to upozornili, já si toho nevšiml)
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dik...co se tyce toho flaku, take jsem byl upozornen, ale pozde. Mel jsem fotky v malem rozliseni, takze nektere detaily jako treba typ zimmeritu neni dobre, ale co uz. Zlikvidoval jsem s tim 30 let stary model ESCI, takze me to staci ke spokojenosti.