Takže dávám sem fotky svého prvního dokončeného modelu ( předchozí modelářství skončilo nejdále u surfaceru, takže cokoliv potom byla pro mě pokus omyl technika + spousta rad a nápadů ze zdejšího fora figurka je tam jen tak, je šílená, je tam jen pro představu velikosti tohoto monstra. Na modelu chybí periskopy, někam se zatoulali a dalěí dost podstatná chyba byla nechat oddělenou vanu, te%d už se mi to nedaří přilepit,takže jsou tam mezery,ale v celku jsem spokojený, příště udělám spoustu věcí určitě jinak, jinak všem díky za poznámky a pomoc při stavbě.
Gratulujem k dokončeniu, stavbu som sledoval a myslím že to na prvotinu dopadlo velmi dobre možno tá žltá kamo je trocha moc žltá ale ako celok je to moc fajn
Lano smotej jinak, znova a lépe. Špalek pod hever bych "nerámoval" šedou a hever tam byl taky nějak uchycen. Bahno na blatnících - je vidět tupování, tudíž stopy štětce, lepší je to stříknout pistolí přes štětec. Zvednutej blatník by takhle sám o sobě nahoře nedržel .Ale na první kus - dobrý.
Na první model je to pěkné, ale ta figurka hýzdí jeho vzhled. Já bych tam takovou figurku raději nedával, bez očí, bez stínů, bez vybarvených odznaků a s tak velkými přetahy na lemovkách límce a nárameníků...
líbí se mi to. Jak jsou dělaný náhradní články pásů na korbě? gunmetal, wash a rezatej pigment? nebo ještě něco? (ty mi totiž takhle pěkně nejdou) figurka je opravdu hodně slabá, já s nima taky dost bojuju a když vidím co tu některý dokážou tak nechápu ...
"Češi jsou našimi spojenci a jejich ženy jsou současně mimo zákaz o sbratřování se s místním obyvatelstvem, jak to platilo v Německu. A proto hurá do Československa a ke sbratřování!" "Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." G.S.Patton