pekný kúsok , na niektorých miestach by to chcelo trochu jemnejší zimm,ale tiež s tým zápasím.Niekde by som volil možno výraznejší wash.Ale ako celok vydarené
Je to zimmeritová prvotina dvousložkovým Miliputem. To jak jsem se s tím pral je v rozestavěno viewtopic.php?f=58&t=50868 Vím, že to není dokonalé. I tak děkuji za podporu.
Předělal bych pásy pod hnacím kolem. Měly by tam být trochu prověšený a zatím jsou rovný jak prkno. Vypadá to nepřirozeně a náprava je snadná. Jinak dobrý.
Jo hochu, tak pásy jsou konkrétně u totohle modelu největší pruda. Mě se podařilo tohle a na setiny milimetru. Prověsit pásy, tak tam bude díra. Bohužel Revell ve stavebnici nemá ani jeden pás navíc. U druhého co stavím budou blatníky a bez problému půjde pásy prověsit. Je to dobrý postřeh. Díky.
Podla mňa si ti pásy zvládol na výbornú, ja som sa s nimi popasoval o hodne horšie . Zimm chce trošku cviku, prvý som robil na tigri I a teraz ma čaká ďalší na remaku panthera ausf D. od revellu. Teším sa na ďalšie tvoje modely
Já lepil před pár lety Tigra s věží Henshel a podle mne podvozek a pásy jsou to samé. Taky jsem tam měl nejdřív prkno a pak jsem to opravil aniž bych hejbal se zbatkem pásů. Je to nafocený na: viewtopic.php?f=7&t=3688&st=0&sk=t&sd=a
Koukal jsem na to a vypadá to fakt dobře. ALE! Hlavně jsem nadšenej z toho zimmtu za pomoci lepidla. Jak prosté. Zítra zkusím. Nevypadá to zle a odpadání zimmtu bych řešil prostě místem, kde nebude vzorek vytlačený. Snat to půjde. Některé modelářské vychytávky jsou zralé na Nobelovku.
Ještě bych poradil jednu věc. Vždy, když jsem udělal jednu svislou řadu vodorovnejch vrubů, tak jsem jí pak zakončil jednou svislu čarou skalpelem . Ty máš mezi jednotlivými řadami mezeru a to nevypadá tak dobře a neodpovídá to realitě.
Já ti nevím, projížděl jsem fotky a ten zimmerit je asi tank od tanku unikát. Někde je to na jednom kusu jak podle pravítka i s linkama (zadek) a předek na tom samém stroji, je asi dělanej po nějaké chlastačce. Tam snad rovně není nic. a na detailu věže, tam linka není podle mne vůbec a celé je to křivě. Ale uznávám, že to není na Tigru. Tam mohla být praxe jiná. Nebudu to nějak hrotit a příště zkusím i ty linky. Určo to bude hezčí.
Asi po nejaky chlastacce.. Mas recht. Je to pokazdy trochu jinak. Proto se mi taky nelibi hotovej zimmerit od Dragonu. Vypada nerealne svou dokonalou presnosti. Jinak zajimavy fotky. Zimerit u Panthera jsem zatim videl jen se svislymi vruby nebo sachovnicovej.