nebolo to uz nahodou v galerii?? ....inak je to pekne, ale nepaci sa mi, ze ten hakel podla tvojho stvarnenia nic nevazi a vznasa sa na steblach tej travy (ta sa mi tiez nepozdava)....a po prijazdne by boli za nim stopy...
Ahoj, ja lepím model na podložku cez špajdlu, teda model od spodu na vhodnom mieste navŕtam a vlepím špajdlu, do podložky potom urobím jednu dieru,kde špajdlu prestrčím a nastavím sii pozíciu na podložke, potom len potriem lepidlom špajdlu a pritiahnem, nemusíš potom tlačiť na model a lepšie ti model doľahne. Na ilustráciu, i keď asi ani to nie je najlepšie : viewtopic.php?f=58&t=44139&start=15 (no asi neviem vložiť odkaz, ale v rozestaveno na druhej strane white car 1/72.) Ináč pekné,ale tráva sa mi zdá jednofarebná rovnaká, ja by som ju wašoval špinavou vodou z akryloviek v rôznych odtieňoch. No ale ja zase až toľko radiť nemôžem hakl samozrejme je na jednotku a stromček a pajdulák takisto.
samozrejme špejle, vidieť ju nebude,lebo ju vymaskuješ trávou, teda ak máš takýto povrch, alebo je vieš dať niekde pri kolese a domaskuješ,pri bežnom pohľade ju určite neuvidíš, ja to tiež ešte nemám dokončené a preto je ju vidieť,ale k vozidlu sa vrátim až po skúškovom období, a potom ju určite neuvidíš. mne sa ten systém osvedčil, netlačíš na model,ale ťaháš a teda si nič nepoškodíš. No ale každý si robí ako chce a ako vie.