V globále je to hodně dobrý model, ale na tvý poměry se mi úplně nelíbí. Třeba ta předchozí T-55 mi připadá o 100% lepší. A může za to myslím ten drybrush, podle mě jsi do něj dával nějakou bílou nebo něco s příměsí bílý a vypadá to teď trochu jako od Verlindena - příliš silný kontrasty, navíc se tím pak zvýrazňuje, jak jsou různý detaily tlustý.
Braňo, to co poslední dobou předvádíš, co se týče samotného nástřiku a patiny, je něco užasného, smekám............je vidět, že hranice libivosti se dají stále posouvat
model ako celok je fakt perfektný a povrchovku ovládaš dokonale , ale pri tvojich kvalitách by som uvažoval o článkových pásoch tu vidno že su gumené hlavne ten previs vpredu je neprirodzený aj ked je pravda že fotky su dost zväčšené a v reali to asi tak nevidno , ešte raz paráda
Brano, tak tato je uplne super. Kedze augustove priserky ,su moja srdcovka, velmi si ma potesil. Tiez ta potesim ,akonahle sa naucim pracovat z novym fotakom a svetlom. Este raz paradicka, keby Jimenez vedel,tak sa v hrobe obracia, ponevadz by ho slak trafil.
a este, mohol by si na zem pred pasy pohodit , spalenu a skrcenu rusku vlajku. Nech je to kazdemu jasne.