Klasická italka + nějaké samo/domo lepty, je to k nevíře , ale nikdo plechy na tohle monstrum nevydal, krom továrních a ty nejsou nic moc a jejich ještě málo. Fotky jsou taky na kabel, vytahujou a zesvětlujou věci, které v reálu vypadají poněkud jinak, obzvlát čip a rez..
Přílohy
"Máte právo říkat, co chcete, ale nemáte právo, aby vás přitom někdo slyšel." (c) 2024 generalissimus pro pravdu Otakar Foltýn
tak ja to nazivo neomrknem ale uz len na fotkach sa mi paci .. jedine voci comu mam vyhrady je ta stekajuca hrdza ...skus to este troska opravit .. inac velice podareny model
Děkuji za reakce, to autíčko je tak škaredý až je hezký, ale to znáte všichni viz. různý panzerjégry bisony atd. .Odřeniny jsou klasika, nekomu se líbí někomu ne , a předlohu mám zřejmě v ruce , to je asi podpis každýho modeláře. Ke kanystrům, ten červený jsem tam dal schválně na rozbítí jednotvárnosti, fotku na to nemám, ale na poušti nebo Sicílii jste mohli potkat cokoli , tak si kluci makaronský vypomohli i kanystrem z hasičáku...
"Máte právo říkat, co chcete, ale nemáte právo, aby vás přitom někdo slyšel." (c) 2024 generalissimus pro pravdu Otakar Foltýn
Zmenši odřeniny .............a je to na 105% Zaprášení kola a kanďáků je špic!!
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire