Jedna německá šelmička
duch píše:fotky miséria maxima.![]()
![]()
Písař píše:Leopard je vždycky gut.Hezkej model.Lepší než amerika.Ale Rus je Rus.
PakFa píše:Písař píše:Leopard je vždycky gut.Hezkej model.Lepší než amerika.Ale Rus je Rus.
Da,prosto tak.Takovej black eagel je grandiozní
PakFa píše:Kladivo asi nikdo jako samostaný model nedělá že??
Mám PC skoro rok a nejsem schopnej sem dát obrázky,takže bych měl držet hubu.Na lepších fotkách by model ouplně vyniknul.PakFa píše:duch píše:fotky miséria maxima.![]()
![]()
Jasně chápu,ale nejsem fotograf a navíc ta moje mašinka je trochu staršího data výroby.Tak se prosím tolik nezlobte
Kladivo dělá "Panzershop",vynikající kvalita,kvalitě odpovídá cena.PakFa píše:Kladivo asi nikdo jako samostaný model nedělá že??
Písař píše:PakFa píše:Kladivo asi nikdo jako samostaný model nedělá že??
To ne.Leda se dala koupit sada od Eduardu,asi kolem 800 stovek se vším,co k tomu bylo třeba.Dělaný je to na Tamiyu,ale na jiný to nebude problém.Jen to sehnat.Tuším že to už nedělaj.
Písař píše:Písař píše:PakFa píše:Kladivo asi nikdo jako samostaný model nedělá že??
To ne.Leda se dala koupit sada od Eduardu,asi kolem 800 stovek se vším,co k tomu bylo třeba.Dělaný je to na Tamiyu,ale na jiný to nebude problém.Jen to sehnat.Tuším že to už nedělaj.
Opravuju se.Dělalo to CMK!!!
duch píše:Mám PC skoro rok a nejsem schopnej sem dát obrázky,takže bych měl držet hubu.Na lepších fotkách by model ouplně vyniknul.PakFa píše:duch píše:fotky miséria maxima.![]()
![]()
Jasně chápu,ale nejsem fotograf a navíc ta moje mašinka je trochu staršího data výroby.Tak se prosím tolik nezlobte
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků