Tohle jsem si přivezl jako suvenýr z Modellbrna, kde to prodávali asi o stovku levněji než na internetu. Čekal jsem, že to bude taková bleskovka hotová do týdna, protože to má asi 23 dílů a pár plechů, bohužel se ukázalo, že je potřeba udělat nanovo minimálně výzbroj, blatníky, napínací kola, traverzu držící podvozek pokupě a upravit výfuk, nářadí, světlo a doplnit pár detailů. Najít se dá i pár bublin. Návod vypadá přehledně (hlavně když to srovnám s tou šifrou z OA vz.30), obtisky jsou v pohodě. Měl jsem docela strach z leptaných pásů, ale lepily se docela dobře (akorát na jedné straně mně chyběl asi 1mm, ale tady za to výrobce nemohl). Když se model poprvé objevil na trhu, zajásal jsem, teď ale bohužel musím zpětně oznámit, že to zas takový přínos nebyl. Jestli mu ty moje úpravy prospěly, nebo je to eště horší, posuďte sami. Figurka je od Eduarda, ale berte to s rezervou, je to můj první vážný pokus o barvení. Podložka je ze sádry, ovlivnil mě probíhající podzim, tak jsem na dlažbu eště dolepil listí z majoránky. Za fotky se opět omlouvám. P.S.: doufám, že se pochlapí Hauler a vydá to v měřítku 1:120
Přílohy
Naposledy upravil Vojtěch Zourek dne 28 pro 2010, 19:34, celkově upraveno 1
Mně se to líbí, jen bych měl jeden nápad. Zkus to nafotit ještě jednou a dej vedle toho třeba sirku, aby ostatní měli představu, o jakého obra se jedná. Já už měl stavebnici 2x v ruce a zatím nedostal odvahu to koupit a postavit, protože ty rozměry jsou i na mne moc.