Tak tu máte môj prvý model, ktorý som zbuchal od začiatku po koniec v nových "bojových" podmienkach v Bratislave. Krásnu veľkú izbu, 13m štvorcovích som vymenil za 7m štvorcových ktoré musím zdieľat aj s frajerkinými korálikmi,kremikmi a malovatkami Stavba bola bez nejakých večších úprav(ani kolieska som nenahradzoval hoci tie od calibru su krásne). Pajdulák je upravený preisersky ss plukovník ale prakticky ho nevidno a zrejme ho aj vy budete na modely hľadať ale je tam niekde . kamufláž som natieral pre zmenu štetcom a valejami(modulovať štetcami je však dost veľká konina ). Návod tvrdí že je to kamufláž z kosova tak som ho aj patrične zablatil pigmentami. Podložka je obyčajna plastová doštička na ktorú som tmelom spravil štruktúru blatenej cesty a značka je doplnok hotový za pol hodku.možno tam podlním aj nejake snehove kopky. Inak čo a týka tej výstražnej stuhy tak tá je z núdze cnosť. Keď som odstránil masky z predného okna, zistil som, že som špatne nalepil okno a mal som medzi rámom a oknom asi 2mm škáru. no chcelo by sa vám odlepovať strechu a prerábať to?
Z fotek toho moc nepoznám, ale zaprasanej je na můj vkus až dost.Nějak jsi hold musel schovat ta blbá kola. Anténa je dost tlustá. Chybí mi tam kulomet na střeše...ta páska se mi naopak líbí
Gratulujem matto Sice z modelarskeho hladiska je to moc zabahnene,no z realneho pohladu je to super.Na zaciatku konfliktu v Kosove boli cesty v dezolatnom stave a ked zaprsalo,tak tam bolo blata az az.Az postupne natahali asfalt na vacsinu ciest,takze tento hummer zodpoveda zaciatku posobenia vojsk K-FOR v Kosove Takze model si priblizil realu a ja mozem len
Sindlis aj DanV - diki paní, človeka poteší ked sa jeho práca pači
Jan Pavlik - myslim ze si to s tým skrytím koliečok aj celkom vystihol. inak je to aj trocha skoda lebo revell ma veľmi pekné nity a detaily na korbe ktoré blato prekrylo.no čo už, nedá sa mať všetko. kulomet som nedával schválne lebo som chcel civilnejsieho hummvika a anténka sa teda ešte vymení, neje problem je tam len nasucho zasunutá
Romanb76 - dik za info. to že som spravil hummera zo začiatkov operácie kfor som ani sám nevedel každopadne som rád že sa páči.
Black Goat - budeš tu svoju fabijku aj lakovať aby ti patina nezliezla do leta?