Docela se mi líbí nástřik, na to jak máš pistoli chvíli. Odřeniny už byly zmiňované, ještě občas pečlivost nátěru někde. Jinak do pistole bych už spíš dal Tamky akryly. ( už není ze mě Gunzař ) Jinak až mi dojde foťák, tak sem hodím moje dvě blechy, už skoro hotové. A budou další, nějak me to chytlo.
jo s tebou je to tezky... jednou reknes ze na to nevividis a pak se do teho zazeres Nastrik zas tak supr neni, bo se mi nekde loupala barva a tak tam sou ty odreniny , tamky mam 4, mezi nima i piskovou, ale nechce se mi je skoro plne vyhazovat Jinak co bude dalsi model? zas dragoUn? ja je bojkotuju a (jak uz ti mozna Ondra rekl) sem nakoupil cca 5 ukrajin (vsecko rusaci):wink: mozna jeste dneska tu dam Tcko, ale bude rus, (bt mozna koristnak)
Na brumbara tesim, tesim jeden z nej dragounu. Tamky mam synt. emaily. A bud rad za UMka furt je to kategorie nad airfixem a na necem se strikat naucit musim A radsi mam tri umka, kde se na jednoduche zelence naucit strikat, nez jedneho naadherneho draka s krasnou-slozitou trojbarevkou . PS: at nekecam, mam jeste sesty model a to je ACE flak 38
Myslím,že dlžím zakladateľovi témy ospravedlnenie.Včera som prehrabal materiály ku afrikakorpsu a našiel som fotku afrického kubelwagenu z Ramkeho brigády so zreteľnou ŠPZ WH - 644636. Takže som sa mýlil,keď som tvrdil,že musí mať Špz WL-.....