tak sem dokončil tuhle starou stavbu.. v půlce mě bohužel přestala bavit.. válka mi ho dodala v době kdy už sem chtěl spíš dragona ovšem sem ho ze slušnosti vzal.. obyč krabička.. trocha vrtání.. posloužil mi jako model na trening povrchovky.. neřešil sem dělící rovinky na kulometech......
Pokud to vezmu jako "trening model", tak pokračuj v trénování odřenin .
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
jo odřeniny, ty potvůrky blesk a světlo tak nemile vytáhnou, základ je v nepravidelnosti, ty tvé jsou takové pravidelné. jinak chválím, že jsi dal šanci i pravěké stavebnici , ta je stará jako já a ještě dotaz, nemáte někdo foto stroje ve službách wehrmachtu??
joo kluci.. děkuju za komentáře.. marder, petr a všichni máte pravdu.. odřeniny je to s čim bojuju.. bohužel.. někdy mi trochu dou někdy zas ne.. budu se snažit aby se to na příště zlepšilo.. šanci sem teto stavebnici dal no.. i když teda budu si muset časem postavit pár polopásků US od draka.. děkuju za ohlasy.. příště naviděnou
Ty si sa z modelmi pekne rozbehol Nato ze je to stara Tamka tak si sa s nou popasoval dobre.Tento prevedenie polpasaka z US techniky je jeden z mala co sa mi paci.