Zdravím páni,
tak a teraz trochu moderny východnej proveniencie. Vidím že medzi rozostavanými modelmi sú aj dve BMP - 2 ( od romanb76 a Petra Zavackého), tak so uviedol aj túto moju. Model som dokončil koncom min. roku, je to taká oddychovka z krabičky popri mojich skrečoch. Stavbe sa obaja venujú dosť podrobne, takže ja len pridám že všetky BVP-2 zrejme vychádzajú z pôvodých foriem ITALERI. Staval som Italerku, aj Dragon či Shanghai Dragon, Zvezdu som len videl a myslím že Revell bude prebalená Zvezda.
Ja som robil vozidlo našej ASR, takže som musel mierne upraviť vežu. Tá v stavebnici predstavuje nejakú ruskú verziu, sú na nej znázornené pláty prídavného pancierovania. Niektorý z kolegov, myslím že to bol romanb76 si toho tiež všimol. Aj tú chybu s umiestnením strelišťa na pravej strane korby na motorovom priestore. Potom som upravil zadné dvere, ktoré sú v stavebnici nejaké moc členité. Pridal som plachtu, brvno, a nejaké drobnejšie nepatrné úpravy, s ktorými vás nebudem zaťažovať. Tak a tu je - BVP - 2 v štandartnej kamuflážnej schéme ASR: