toto je moj novy vytvor. je to revellacky hummer 1/72 (hmmwv 998) prerobeny na civilnu verziu (vela prerebania tam teda nebolo), akurat som dorobil sedacky, lebo vojenske su ,,trosku,, ine ako u civilnej verzii, krit na motory, a spravil plachtovu strechu. nasiel som pekne fotky z jednej akcie, kde sa tento voz ,,trosku,, zaspinili
Přílohy
Život nejde vždy podla planu, takže bud šťastny s tým čo si dostal
neviem ci by sa to hodilo do techniky. ked je to civilna verzia
a to sem nemozem dat auto na naftu? aj tento ma kone na rozdanavie, myslim ze 350 koni je dost
Život nejde vždy podla planu, takže bud šťastny s tým čo si dostal
Na modelu neni celkem přes tu hromadu bláta co hodnotit...spíš to vypadá na čtyřsedadlovou variantu M 998. Udáváš to jako civilní, tak je to asi civilní. U takovýhle modelů je lepší zapracovat na čistorě stavby a prezentovat pěknýho Hummera než hroudu bláta a v tomhle měřítku obzvlášť. Jediný co na tom modelu hodnotim kladně, je vlastní výroba plachty. Jinak přímo na Hummery je zde skupinovka, pokud tě tato auta zajímají, zkus tam nakouknout a stavěj je dál. Tady máš můj pokus o podobný typ jen pro představu. Je to M 1035,ale jinak zhruba shodný s tím tvým.
Má to malou chybičku ... jestli šel několikrát přes střechu ( aby byl zablácenej tak jak je ) měl by mít aji trochu pokroucenou karoserii .. A chybí mi u toho ten odtahovej kamion .. aby bylo vidět že tenhle vrak už po silnici vlasní silou nepojede ..
jinak chtělo by to na zadbí část karoserie napsat nápis " Umej si to pr.se !! " jen tak pro informaci já si kdysi dávno napsal na skříň avie nápis " POZOR Nervák NETROUBIT !!! " mělo to celkem respekt skutečně na mě nikdo netroubil ..