Jen jeden dotaz,jak se to staví?Co jsem slyšel,tak tuna tmelu a nervy obalované kilogramy čokolády...[/quote]
S tím tmelem to není tak hrozný,hlavně ta raketa stojí za prd.Já to začal asi před dvěma roky a nějak mě to otrávilo,tak jsem okolo toho chodil obloukem.No a pak jsem to postavil na stůl a najednou to šlo.Proto je tam v interieru spousta věcí,který bych dneska asi udělal jinak.Fakt jsem dlouho myslel,že to skončí v koši.Ale to u mě není poprvé,ten mosťák MT 55(taky tu někde je)se mi válel ve skříni asi půl roku rozdělanej a vůbec se mi do toho nechtělo.
Tak že pokud rezignuješ na úpravu podvozku(to znamená novostavbu,použít se nedá kromě kol nic),tak je to celkem normálně postavitelný,akorát je tam toho trochu víc.No a když tam přidáš plechy(zdakeka jsem nepoužil všechno),tak máš na pár týdnů vystaráno.Samo,Tamigawa to není,ale s tou pověstí to bude asi přehnaný.Něco jako MMK Tatry,po tom co jsem si kde přečetl jsem se jich dlouho bál a pak jsem zjistil,že to zdaleka není tak děsný.