Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Scud 1 B Dragon 1/35

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Scud 1 B Dragon 1/35

Příspěvekod Ivan Mohr » 04 pro 2009, 17:09

Jen jeden dotaz,jak se to staví?Co jsem slyšel,tak tuna tmelu a nervy obalované kilogramy čokolády...[/quote]

S tím tmelem to není tak hrozný,hlavně ta raketa stojí za prd.Já to začal asi před dvěma roky a nějak mě to otrávilo,tak jsem okolo toho chodil obloukem.No a pak jsem to postavil na stůl a najednou to šlo.Proto je tam v interieru spousta věcí,který bych dneska asi udělal jinak.Fakt jsem dlouho myslel,že to skončí v koši.Ale to u mě není poprvé,ten mosťák MT 55(taky tu někde je)se mi válel ve skříni asi půl roku rozdělanej a vůbec se mi do toho nechtělo.
Tak že pokud rezignuješ na úpravu podvozku(to znamená novostavbu,použít se nedá kromě kol nic),tak je to celkem normálně postavitelný,akorát je tam toho trochu víc.No a když tam přidáš plechy(zdakeka jsem nepoužil všechno),tak máš na pár týdnů vystaráno.Samo,Tamigawa to není,ale s tou pověstí to bude asi přehnaný.Něco jako MMK Tatry,po tom co jsem si kde přečetl jsem se jich dlouho bál a pak jsem zjistil,že to zdaleka není tak děsný.
A nejhorší jsou trpaslíci

http://mojemodylky.webnode.cz/
Ivan Mohr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Anton 2 » 02 led 2010, 18:13

Kolegové prohlédl jsem si fota daného modelu.
Závěr.Práce jako modeláře je to pěkná,jen to opotřebení je přehnané a hlavně je na místech kde by nikdy nebylo.Jako model daného stroje OZ 9P117M je to nesmysl.Nebudu postupně psát věci,které jsou na modelu špatné.Ten kdo se pustí do takové práce musí si uvědomit,že staví obraz skutečného stroje a ne nesmysl z papírové krabičky.Porovnejte si to samy.

Stránky:

http://forum.valka.cz/viewtopic.php/t/66186

Další popis a foto na stránkách 331.tdb:

http://forum.fortifikace.net/viewforum.php?f=27

Nutná registrace jinak nebudou fotky.

Po přihlášení Vás to pošle do "fora" a zde je tématický blok: " Operačně-taktické raketové systémy " po vstupu do něho jsou už " Vzpomínky příslušníků 331.těžké dělostřelecké brigády "

A soutěžní model,jak reální stroj absolutně ne.Už jen foto skutečného stroje by jej zničilo a kdyby se tam objevil odborník na dané zařízení,nevím co by pověděl.
Anton 2

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peetee28 » 02 led 2010, 21:25

perfect! =D> =D> =D>
peetee28

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky